Tuesday, 27 December 2011

Wednesday, 21 December 2011

Koleksi brooch juntai.

Salam.


Ok ni koleksi brooh juntai. Akan ada update lagi ye. Ini antara contoh2 warna yang ada.


BJ001
BJ002

BJ003
BJ004
BJ005
BJ006
BJ007
BJ008
BJ009

Harga Seunit : RM 5.90 ( harga tidak termasuk pos)


Untuk tempahan dan belian boleh hubungi kami di  biibuucraft@gmail.com.

Monday, 19 December 2011

Pertandingan.

Salam.

Hai lama x update blog ni. Utamaku di sini. Tak lama lagi kami akan mengadakan pertandingan. Simple je pertandingan ni.

Anda semua mungkin memenangi hadiah wang tunai ye. So ikuti sentiasa perkembangan kami.

Sunday, 13 November 2011

New Brooch Design!!

Salam, agak lama tak update blog nie. Busy sikit buat stock brooch banyak2. Maklumlah tak lama lagi nak bersalin dah (^^).
So ni ada update utk brooch baru. Yg di reka khas sendiri oleh hubby saya. (^^)

 RM 4.90

Tringle Swirl (RM4.90)       
For those yg berminat utk beli, boleh terus PM kat FB atau sms kami atau isi form kat tepi tu.

Thank you,
Raz@BiiBuu